ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Όροι Χρήσης/Πολιτική Απορρήτου

Αγαπητέ πελάτη,

Οι παρακάτω όροι χρήσης είναι νομικά απαραίτητο να αναφέρονται και να γίνονται αποδεκτοί από τους χρήστες του καταστήματός μας. Προστατεύουν το κατάστημα αλλά και τους χρήστες του από κακόβουλες ενέργειες. Θέλουμε πριν διαβάσετε τους όρους χρήσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι σε κάθε περίπτωση θα ενεργήσουμε με ελαστικότητα και καλόπιστα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας με στόχο την εξυπηρέτησή σας ακόμη και αν κάτι δεν προβλέπεται από τους όρους χρήσης.

Όροι χρήσης

 • Οι παρόντες όροι καθορίζουν την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.gift-me.gr της επιχείρησης «Gift-Me», ιδιοκτησάς της κ. Δραγούμη Αικατερίνης, η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη οδός Αγίας Τριάδος 17, Θεσσαλονίκη 546 40, Ελλάδα και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 133465449 στη Δ.Ο.Υ. Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και Γ.Ε.ΜΗ. 147098006000, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected] και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 2310 524 323, εφεξής η Επιχείρηση.Σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε σε αυτό, διότι προσδιορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας.Κάθε περαιτέρω χρήση και περιήγηση προϋποθέτει ότι έχετε ενημερωθεί και κατανοήσει τους όρους λειτουργίας και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των αναφερομένων όρων και προϋποθέσεων και την δέσμευσή σας από αυτούς, ανεπιφύλακτα, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς, θα πρέπει να μην εγγραφείτε και να μην κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.gift-me.gr.Παρακαλούμε σημειώστε ότι προκειμένου να κάνετε χρήση οποιασδήποτε λειτουργίας ή υπηρεσίας παρέχεται από την ιστοσελίδα www.gift-me.gr, θα πρέπει προηγουμένως να εγγραφείτε ως χρήστης στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.Η ιστοσελίδα παρέχεται σε εσάς χωρίς χρέωση για προσωπική σας χρήση, βάσει αυτών των όρων και κανόνων λειτουργίας.Όλες οι παραγγελίες και οι αγορές που γίνονται στην ιστοσελίδα επίσης καθορίζονται από τους ειδικούς όρους «Τρόποι Πληρωμής –Αποστολής – Επιστροφές προϊόντων». Εάν θέλετε περισσότερες σχετικές πληροφορίες παρακαλώ κάντε «κλικ» στο «Τρόποι Πληρωμής –Αποστολής – Επιστροφές προϊόντων»Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει αυτούς τους κανόνες χρήσης («όροι χρήσης», «Εγγραφή – Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων»), από καιρό σε καιρό. Για τις αλλαγές, προσθήκες ή διαγραφές αυτές θα ενημερώνεστε είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που παρέχετε στην εγγραφή σας, είτε μέσω της ανακοίνωσης/ανάρτησης τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα.Οι αλλαγές θα τίθενται σε άμεση εφαρμογή μετά από τη σχετική ανακοίνωση/ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Εάν δεν επιθυμείτε να κάνετε δεκτούς τους νέους όρους θα πρέπει να διακόψετε την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Εάν εξακολουθήσετε την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μετά την ημερομηνία κατά την οποία τίθενται σε εφαρμογή οι αλλαγές, η χρήση από εσάς του ηλεκτρονικού καταστήματος δηλώνει την συγκατάθεσή σας στο να δεσμευτείτε με τους νέους όρους και κανόνες χρήσης. Καλό θα ήταν να ανατρέχετε σε αυτούς και να ενημερώνεστε συστηματικά, διότι κάθε φορά που κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.gift-me.gr, αυτή υπόκειται στους εκάστοτε εκείνη την στιγμή ισχύοντες όρους, ως εκ τούτου θα πρέπει να φροντίσετε να τους γνωρίζετε προηγουμένως.

Εγγραφή – Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

 • Προκειμένου να απολαύσει κανείς τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω της www.gift-me.gr πρέπει να εγγραφεί ως μέλος ή να δηλώσει τις σχετικές πληροφορίες που θα ζητηθούν (π.χ. κωδικό πρόσβασης κλπ.), σε περίπτωση που είναι ήδη εγγεγραμμένο μέλος.Κατά την εγγραφή σας παρέχετε στην Επιχείρηση, προσωπικά σας στοιχεία τα οποία και αρχειοθετεί. Αυτό είναι απαραίτητο για να σας αναγνωρίζουμε ως εγγεγραμμένο χρήστη και δυνητικά πελάτη, για να διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας ταχύτερα και ομαλότερα.Μέλος μπορεί να είναι είτε άτομο, είτε εταιρία με μόνιμη κατοικία ή έδρα αντίστοιχα, στην Ελλάδα.Η εγγραφή ατόμου ως μέλος προϋποθέτει αυτό να έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας του.Τα μέλη συμφωνούν ότι κατανοούν την Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα (γραφή και ανάγνωση).Τα μέλη βεβαιώνουν ότι οι λεπτομέρειες που μας παρέχουν κατά την εγγραφή, αλλά και ανά πάσα στιγμή, είναι πλήρεις και σωστές. Ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνουμε σε περίπτωση χορήγησης ή/και μη διόρθωσης εκ μέρους μέλους λάθος ή μη ισχυόντων ή μη έγκυρων στοιχείων.Τα μέλη έχουν το δικαίωμα της πρόσβασης στο αρχείο με τα προσωπικά τους στοιχεία και την δυνατότητα να κάνουν έλεγχο ή /και όποια διόρθωση ή / και ενημέρωσή τους επιθυμούν, πάντα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.gift-me.gr.Τα μέλη έχουν υποχρέωση να ενημερώνουν άμεσα την ιστοσελίδα για οποιεσδήποτε αλλαγές στις πληροφορίες που είχαν καταθέσει κατά την εγγραφή τους, ανανεώνοντας τα σχετικά προσωπικά τους στοιχεία. Αποτελεί δική τους ευθύνη η κατά πάντα χρόνο εγκυρότητα, ακρίβεια και πληρότητα των στοιχείων.Παράλληλα με τα στοιχεία της εγγραφής, έχουμε γνώση και άλλων πληροφοριών που σας αφορούν και σχετίζονται με τη συχνότητα της χρήσης εκ μέρους σας των προσφερόμενων από εμάς υπηρεσιών, την επισκεψιμότητά σας στην ιστοσελίδα μας και σε άλλες ιστοσελίδες προσβάσιμες από αυτήν ή συνδεδεμένες μαζί της. Στο αρχείο αυτό εμπεριέχονται επίσης και πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές σας και τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιείτε.Μπορεί ακόμα να περιέχονται πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας σε ενέργειες προωθήσεως πωλήσεων και διαγωνισμούς που διεξάγονται κατά καιρούς από την Επιχείρηση μας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Μπορεί ακόμα να περιέχονται πληροφορίες που μας δίνετε όταν απαντάτε σε ερωτηματολόγια ή συμπληρώνετε καταστάσεις με πληροφορίες που σας αφορούν.Ακόμα προκειμένου να έχουμε το ιστορικό των επαφών σας μαζί μας, σχετικά με επισημάνσεις σας -καλές ή κακές- σχετικές με την ιστοσελίδα μας ενδέχεται να διατηρούμε αρχείο με την ηλεκτρονική, ταχυδρομική ή τηλεφωνική μεταξύ μας επικοινωνία.Κατά την εγγραφή σας προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που προσφέρονται από το www.gift-me.gr, μας παρέχετε τις πληροφορίες που μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε την εμπορική μας επικοινωνία στα εναλλακτικά μέσα και τις προτιμήσεις σας [ταχυδρομικά, ηλεκτρονικά (email), τηλεφωνικά σε σταθερό, τηλεφωνικά σε κινητό (με κλήση, SMS ή ΜΜS), ή ακόμα και με τηλεομοιοτυπικό μήνυμα (fax)].

  Εάν σε κάποια επόμενη χρονική στιγμή επιθυμείτε να αλλάξετε αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας μας, θα πρέπει να επισκεφθείτε εκ νέου την ιστοσελίδα μας και να κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές που θα ισχύουν από τη σχετική εκ μέρους σας τροποποίηση και εφεξής.

  Εάν επιθυμείτε ή εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε εμπορική επικοινωνία, είτε με ηλεκτρονικά μέσα είτε με άλλα, σας παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε επιλέγοντας κατάλληλα στο σχετικό σημείο της σελίδας εγγραφής σας. Η έννοια της εμπορικής αλληλογραφίας περιλαμβάνει ενημέρωση για νέα είδη, προσφορές, διαγωνισμούς, προωθητικές ενέργειες κλπ που γίνονται από εμάς ή από τρίτους προς εμάς, πάντα όμως, μέσω της ιστοσελίδας μας. Ομοίως εάν σε μεταγενέστερο στάδιο κρίνετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον τη λήψη εμπορικής επικοινωνίας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως κάνοντας κλικ στο «Επικοινωνία» και αποστέλλοντάς μας σχετικό ρητό μήνυμα.

  Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε εν γένει αλληλογραφία (με οποιοδήποτε μέσο) από την ιστοσελίδα μας, σχετική με σφυγμομετρήσεις, αξιολογήσεις, στείλτε μας σχετικό μήνυμα κάνοντας κλικ στο «Επικοινωνία» .

  Παρ’ όλ’ αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο και αναγκαίο είτε για λειτουργικούς είτε για διαχειριστικούς λόγους που σχετίζονται με την ιστοσελίδα. Μετά την αποστολή της πρώτης σας παραγγελίας στο www.gift-me.gr θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς ωστέ να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

  Η Επιχείρηση σε σχέση με το θέμα της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών έχει λάβει μέτρα και υιοθετήσει σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ακεραιότητα των δεδομένων. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

  Σας καλούμε να ενημερωθείτε ως προς τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται και εάν συμφωνείτε με αυτές να προχωρήσετε σε χρήση της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος.

  Η ασφάλεια των ηλεκτρονικού καταστήματος της ιστοσελίδας www.gift-me.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

  Όνομα χρήστη (Username) & Κωδικός χρήστη (Password)

  Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιείτε δύο (2) κωδικούς, το Όνομα χρήστη (Username) και τον Κωδικό χρήστη (Password). Κατά την έγγραφή σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα είτε θα σας αποδώσει, είτε θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε έναν κωδικό χρήστη (password). Εάν σας αποδοθεί κωδικός χρήστη (password) αποτελεί δική σας υποχρέωση και ευθύνη η τροποποίησή του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό χρήστη (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, σε τακτά διαστήματα να αλλάζετε το password σας, να διατηρείτε τον κωδικό αυτό απόρρητο και ΝΑ ΜΗΝ τον αποκαλύπτετε ή να τον κοινοποιείτε σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Επίσης καλό είναι να μην κάνετε χρήση των ίδιων ή προβλέψιμων ή εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.

  Το Όνομα χρήστη (Username) και ο Κωδικός χρήστη (Password), κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητας τους από τρίτα πρόσωπα, καθώς και για όλες τις ενέργειες, τις πράξεις και τις παραγγελίες που προέρχονται, κατατίθενται ή διενεργούνται υπό τον κωδικό εισόδου, τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας και γενικότερα το λογαριασμό σας. Εν γένει φέρετε τον αποκλειστικό κίνδυνο ζημίας δικής σας ή της Επιχείρησης από πρόσβαση οιουδήποτε τρίτου στον κωδικό σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα και εν γένει η Επιχείρηση μας δε δύναται να γνωρίζει και ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση χρήσης για οιονδήποτε λόγο του μυστικού σας κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ομοίως για οιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει εξ’ αυτής της αιτίας. Σε κάθε περίπτωση θα θεωρεί πως εσείς τις πράξτε (ενέργειες)/εισάγατε (παραγγελίες) και ουδεμία ευθύνη δύναται να της καταλογισθεί ως προς τούτο.

  Επίσης ευθύνεστε αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού σας και την τυπική έξοδό σας από τον λογαριασμό σας στο τέλος κάθε χρήσης (Αποσύνδεση).

  Εάν γνωρίζετε ή υποψιάζεστε ότι κάποιος άλλος γνωρίζει τον δικό σας κωδικό πρόσβασης θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, με παροχή κάθε δυνατής πληροφορίας, μέσα από την «Επικοινωνία» αλλά ΚΑΙ τηλεφωνικά στο : 2310 524 323 .

  Εάν η Επιχείρηση έχει κάποιο λόγο να πιστεύει ότι ενδέχεται να απειληθεί η ασφάλεια της ιστοσελίδας ή να γίνει κακή χρήση της, μπορεί να σας ζητήσουμε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης σας ή ακόμη μπορεί να απορρίψουμε/διακόψουμε/ακυρώσουμε ή να αναστείλουμε τη λειτουργία του λογαριασμού σας.

  Κρυπτογράφηση

  Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σας (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.gift-me.gr, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού το σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσή σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται.

  Δίδεται η δυνατότητα στους χρήστες, κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους, όπως και με το παρόν, να ενημερώνονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα, να συναινούν και αποδέχονται α) την επικείμενη επεξεργασία αυτών των στοιχείων – προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και β) τη διαβίβαση των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα, καθώς και στους υπαλλήλους και προσληφθέντες της Επιχείρησης στα πλαίσια και για τις ανάγκες της κατάρτισης και της διεκπεραίωσης της συναλλαγής.

  Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπεται από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις αποφάσεις της Αρμόδιας Αρχής και τους παρόντες όρους. Επίσης και με το παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης των άρθρων 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Τα προσωπικά σας δεδομένα και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας παραμένουν απόρρητα εκτός και αν έχει προηγηθεί διαφορετική συνεννόηση μαζί σας, βάσει των «Όρων χρήσης»

  Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι και συνεργάτες θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η Επιχείρηση δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής ή νομίμως υποβληθέν αίτημα δικαστικής, αστυνομικής ή άλλης διοικητικής αρχής.

  Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται από τον χρήστη / συναλλασσόμενο στην ιστοσελίδα www.gift-me.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Επιχείρηση ή από συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών ( marketing, διαφήμιση ). Οι πληροφορίες αυτές δεν θα διατεθούν ποτέ από εμάς σε τρίτους με εξαίρεση διάδοχο εταιρία του εταιρικού τίτλου μας, οπότε θα μεταβιβασθούν ως περιουσιακό στοιχείο της Επιχείρησης μας. Ακόμα και στις περιπτώσεις που δίδεται πρόσβαση σε τρίτους (σύμφωνα με τα εδώ περιγραφόμενα) προς τη βάση δεδομένων, αυτή η πρόσβαση εξακολουθεί να περιορίζεται στα δεδομένα που κατά περίπτωση είναι απαραίτητο να κοινοποιηθούν, για την εξυπηρέτηση κατά περίπτωση εν προκειμένω προβλεπόμενου σκοπού.

  Το σύνολο των πληροφοριών που έχουμε στην διάθεσή μας μπορεί ακόμα να αξιοποιηθεί 1) προκειμένου να εξακριβωθεί πιθανή απάτη ή δόλος εναντίον της ομαλής λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, 2) προκειμένου η Επιχείρηση να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις που της ετέθησαν από τον νόμο ή αρμόδια δικαστική αρχή, 3) προκειμένου να διασφαλισθούν τα νόμιμα δικαιώματα της Επιχείρησης μας, πελατών μας ή άλλων.

  Στο σύνολο ή σε μέρος των πληροφοριών που έχουμε στην διάθεσή μας μπορεί ακόμα να δοθεί πρόσβαση σε εταιρεία τεχνικών αναλύσεων, εμπορικών αναλύσεων ή επεξεργασίας δεδομένων –για λογαριασμό μας -στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

  Ακόμα, εν συνόλω, δηλαδή μαζικά και όχι μεμονωμένα σε ατομικό επίπεδο αναγνωρίσιμου προσώπου, ενδέχεται να δημοσιοποιήσουμε στοιχεία είτε για εμπορικούς ή στρατηγικούς σκοπούς, είτε στα πλαίσια εμπορικών μελετών.

  Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την Επιχείρηση. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί. Διατηρούμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές δικλείδες ασφαλείας σε σχέση με την συλλογή, αποθήκευση και πρόσβαση προσωπικών πληροφοριών που κάνουν τους χρήστες αναγνωρίσιμους.

  Σε καμία περίπτωση η Επιχείρηση μας δεν θα διαθέσει με ή χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα πληροφορίες συγκεκριμένων πελατών της σε τρίτους, εκτός και αν υπάρχει η εκ των προτέρων έγγραφη σχετική αδειοδότηση από πλευράς των πελατών ή έχει ακολουθηθεί η νόμιμη οδός.

  Οι διαδικασίες διασφάλισης συνεπάγονται ότι πιθανά, περιστασιακά, μπορεί να ζητήσουμε περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία ταυτότητος πριν θέσουμε στην διάθεσή σας ακόμα και τα δικά σας προσωπικά δεδομένα.

  Καθώς η λειτουργία του www.gift-me.gr βασίζεται στο Διαδίκτυο ( Internet ), η πληρωμή με πιστωτική κάρτα αφορά την σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με την τράπεζα ALPHABANK, ώστε να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας με τις πλέον ασφαλείς συνθήκες.

  Επίσης, πιθανόν συχνά να εμφανίζονται κάποια από τα παραπάνω ψηφία της πιστωτικής σας κάρτας, η/και η ημερομηνία λήξης της ,η/και ο τύπος της κάρτας ,πάνω στο παραστατικό/απόδειξη συναλλαγής των αγορών σας.

  Το σύνολο των ψηφίων της πιστωτικής σας κάρτας επικοινωνείται απευθείας από εσάς στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Τράπεζας. Η εταιρία,σε όλη την διαδικασία της ηλεκτρονικής σας συναλλαγής δεν έχει πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας

  Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Επικοινωνία»

  Το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα στοιχεία σας πιθανά να διακινούνται διεθνώς και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  Η χρήση από εσάς της ιστοσελίδας www.gift-me.gr συνεπάγεται την αποδοχή από μέρους σας αυτής της πιθανής διαδικασίας.

  ΠΡΟΣΟΧΗ:

  Συνήθης απάτη είναι η δημιουργία ψευδών ιστοσελίδων που εμφανισιακά μοιάζουν με αυθεντικές. Εκεί παρακινούν τους επισκέπτες να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία ή στοιχεία που θα επέτρεπαν ευκολότερη πρόσβαση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η συνηθέστερη διαδικασία είναι αυτή μέσω e mail που σας παρακινεί να επισκεφθείτε μια τέτοια «κάλπικη» ιστοσελίδα και εκεί να κάνετε ανανέωση του Ονόματος (Username) και του Κωδικού χρήστη (Password).

  Εάν λάβετε τέτοιο «ύποπτο» email, αγνοήστε το. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πρόκειται να στείλει ποτέ τέτοια emails

  Η Επιχείρηση μπορεί να ακυρώσει ή να θέσει υπό αμφισβήτηση την εγγραφή σας σύμφωνα με την διακριτική της ευχέρεια ή εάν έχετε παραβεί οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις σας, όπως περιγράφονται στο «Όροι χρήσης» .

  Μπορείτε να ακυρώσετε αυτή την συμφωνία οποτεδήποτε το επιθυμήσετε, ενημερώνοντας μας εγγράφως ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gift-me.gr. Eάν κάνετε κάτι τέτοιο, οφείλετε συγχρόνως να διακόψετε και να απέχετε από κάθε χρήση της ιστοσελίδας.

  Η αναστολή ή η ακύρωση της εγγραφής σας και το δικαίωμά σας χρήσης της ιστοσελίδας www.gift-me.gr δεν επηρεάζουν τα μέχρι τότε δικαιώματα ή/και τις υποχρεώσεις αμφοτέρων των μερών.

Cookies

 • Tά “Cookies” είναι μικρές δέσμες πληροφοριών (μικρά αρχεία text) που στέλνονται από έναν διαδικτυακό διακομιστή (web server) σε έναν διαδικτυακό «browser», οι οποίες επιτρέπουν στον server να συγκεντρώνει πληροφορίες από τον browser. Ένα «cookie» μπορεί να θεωρηθεί σαν μια διαδικτυακή ταυτότητα χρήστη, η οποία λέει στην ιστοσελίδα ότι ο χρήστης την προσεγγίζει. «Cookies» δεν είναι προγράμματα υπολογιστών και δε μπορούν να διαβάσουν άλλες πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στον σκληρό σας δίσκο. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μεταδότες ιών ή για να αναγνωρίσουν την ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη. Περιέχουν και μεταφέρουν στην ιστοσελίδα μόνο όσες πληροφορίες οι ίδιοι οι χρήστες έχουν θέσει στην διάθεση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.Τα «Cookies» συμβάλουν ώστε η επαφή μεταξύ του χρήστη και των ιστοσελίδων να γίνεται γρηγορότερα και ευκολότερα. Χωρίς «cookies», θα ήταν πολύ δύσκολο για μια ιστοσελίδα να δώσει την δυνατότητα σε κάποιο επισκέπτη να γεμίσει ένα «καλάθι αγορών» ή να θυμάται τις προτιμήσεις του χρήστη ή τις λεπτομέρειες της εγγραφής του για την περίπτωση μελλοντικής του επίσκεψης. Η ιστοσελίδα της Επιχείρησης, χρησιμοποιεί «cookies» για να επιτρέψει στους πελάτες να μετακινηθούν από κάποιο σημείο της ιστοσελίδας σε άλλο και να προσθέτουν είδη στο «καλάθι αγορών» τους χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κατ’επανάληψη εγγραφή. Επίσης μας επιτρέπει να σας δίνουμε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας και την φάση εξέλιξης της παραγγελίας σας.Η Επιχείρηση χρησιμοποιεί εταιρείες παροχής υπηρεσιών ψηφιακού marketing προκειμένου να προσελκύσει νέους επισκέπτες ή/και πελάτες στην ιστοσελίδα της. Προκειμένου να γνωρίζουμε την αφετηρία των νέων αυτών πελατών οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ψηφιακού marketing μας παρέχουν τεχνολογία όπως «pixels» και διαπερατά αρχεία GIF. H τεχνολογία αυτή λειτουργεί βάσει της αναγνώρισης ενός «cookie» στον διαδικτυακό σας «browser» που μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε ποιά διαφήμιση σας οδήγησε σε εμάς. Η τεχνολογία αυτή δεν έχει την ικανότητα να αναγνωρίσει προσωπικά σας στοιχεία.H Ευρωπαϊκή οδηγία η σχετική με την Ιδιωτικότητα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Privacy and Electronic Communications), εφεξής ονομαζόμενη η «Οδηγία», η οποία ετέθη σε ισχύ στις 31 Ιουλίου 2002, αναγνωρίζει ότι τα «cookies» είναι «σύννομο και χρήσιμο εργαλείο» για πολλές δραστηριότητες, περιλαμβανομένων την αναγνώριση της ταυτότητας των χρηστών ιστοσελίδων. Η οδηγία κάνει υποχρεωτική για τις ιστοσελίδες τόσο την ενημέρωση των χρηστών των ιστοσελίδων σε περίπτωση που γίνεται χρήση «cookies» σε αυτές (αυτό ακριβώς και κάνουμε σε αυτό το σημείο όσον αφορά την ιστοσελίδα μας), όσο και την παροχή κάποιων πληροφοριών για το τρόπο χρήσης των «cookies».Μπορείτε να πληροφορηθείτε περισσότερα σχετικά με το θέμα σε ειδικές ιστοσελίδες. Τέλος, η «Οδηγία» θέτει υποχρέωση στις ιστοσελίδες να ενημερώνουν τους χρήστες τους ότι μπορούν να ρυθμίσουν έτσι τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους ώστε να απορρίπτουν τα «cookies».Οι περισσότεροι «browsers» επιτρέπουν στον χρήστη να διακόψει την λειτουργία «cookie». Εάν επιθυμείτε να μάθετε πως να κάνετε κάτι τέτοιο, παρακαλούμε να ανατρέξετε στην επιλογή «Βοήθεια», στο «Μενού» του δικού σας «browser» ή σε σχετικές ιστοσελίδες.Όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτό θα περιορίσει τις υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω της ιστοσελίδας (κάτι που είναι σύνηθες στις περισσότερες ιστοσελίδες εμπορικών εταιρειών), καθώς δεν λειτουργούν χωρίς «cookies».Η www.gift-me.gr χρησιμοποιεί «cookies» για μια σειρά από λόγους, για παράδειγμα για να μας επιτρέψει να απλοποιήσουμε την διαδικασία σύνδεσης για τους ήδη εγγεγραμμένους χρήστες, για να μας επιτρέψει να διασφαλίσουμε την εγκυρότητα των εγγεγραμμένων χρηστών και για να μας επιτρέψει να παρέχουμε τους μηχανισμούς των ηλεκτρονικών αγορών και της διαχείρισης της επισκεψιμότητας.Παρότι χρειάζεται να επιτρέψετε στον «browser» σας να αποδέχεται «cookies» προκειμένου να κάνει «browse», μεγάλο μέρος της ιστοσελίδας μας και αρκετές από τις προσφερόμενες σε αυτήν υπηρεσίες, απαιτούν να έχετε ενεργοποιημένα τα «cookies» προκειμένου να κάνετε κάποια ηλεκτρονική αγορά από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μας σημείο πώλησης και προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε περιοχές που είναι δεσμευμένες για χρήση μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.Όσον αφορά τους μη εγγεγραμμένους χρήστες, τους στέλνονται ανώνυμα «cookies» ώστε να μπορεί να καταγραφεί η συμπεριφορά αναζήτησης τους (browsing pattern) και να δημιουργηθεί ένα δημογραφικό προφίλ. Επιπλέον, σε όποιον επισκέπτη έχει επιλέξει (κάνει κλικ) σε οποιαδήποτε διαφήμιση της ιστοσελίδας www.gift-me.gr σε άλλη ιστοσελίδα που συνδέεται με την www.gift-me.gr θα σταλεί ένα προσωρινό (π.χ. δεκαπενθήμερης διάρκειας ζωής) ανώνυμο «cookie» που θα μας επιτρέπει να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής μας καμπάνιας και να διαχειριστούμε την σχέση μας με τις σχετιζόμενα με εμάς ιστοσελίδες.

Ακύρωση παραγγελίας

 • Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο με τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2310 524 323 αναφέροντας υποχρεωτικά τον αριθμό της παραγγελίας σας και το email χρήστη του συστήματος.Ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας μέσω μηνυμάτων που αποστέλλουμε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας για οποιονδήποτε λόγο , η διαδικασία αποδέσμευσης του αντίστοιχου ποσού στο υπόλοιπο της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την αποπληρωμή της συγκεκριμένης παραγγελίας ξεκινά εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης και ολοκληρώνεται σύμφωνα με την διαδικασία αποδέσμευσης που ακολουθεί ο εκδότης της πιστωτικής σας κάρτας τραπεζικός οργανισμός.Σε περίπτωση που έχει ήδη γίνει η χρέωση της πιστωτικής κάρτας, τότε η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αποκλειστικά από το κατάστημα στην οδό Αγίας Τριάδος 17, Θεσσαλονίκη 546 40. Δευτέρα-Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00. Για την επιστροφή των χρημάτων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας που έχει ακυρωθεί καθώς επίσης και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας για την Ταυτοποίηση των στοιχείων του χρήστη.

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής Για Ελλάδα

 • Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με ELTA Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου 1000+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής.
 • Τι επιλογές παράδοσης έχω;
 • 1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση. Παρακαλούμε να βρίσκεται κάποιος στον χώρο την ώρα της παράδοσης για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.
 • 2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα της Courier .Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.3) Παραλαβή από το κατάστημά μας στην ΘεσσαλονίκηΠροσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το όνομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 10:00 – 18:00 από το κατάστημά μας στην Αγίας Τριάδος 17, Θεσσαλονίκη 546 40Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή.Έξοδα αποστολής

  1) Για παραγγελίες άνω των 60,00 € , η παράδοση είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα (εξαίρεση αποτελούν ογκώδη αντικείμενα όπου η αποστολή τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρεία & το κόστος εξαρτάται από τη γεωγραφική τοποθεσία του παραλήπτη).

  2) Για παραγγελίες κάτω των 59,90 , η χρέωση για την παράδοση είναι 3,80€ για όλη την Ελλάδα. Εξαίρεση αποτελούν ογκώδη αντικείμενα όπου η αποστολή τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρεία & το κόστος εξαρτάται από τη γεωγραφική τοποθεσία του παραλήπτη.

  Ποιος μπορεί να υπογράψει για την παραλαβή;

  Η παραγγελία σας μπορεί να παραλειφθεί και από τρίτο πρόσωπο. Κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα ζητηθεί ένα πιστοποιητικό ταυτότητας και μια υπογραφή του δελτίου παραλαβής από τον μεταφορέα.

  Τι συμβαίνει αν δε με βρουν;

  Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η συνεργαζόμενη εταιρία courier:

  θα λάβετε ειδοποίηση sms στον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή θα σας αφήσουν ειδοποιητήριο σημείωμα. Επικοινωνήστε με το τηλέφωνο επικοινωνίας που θα σας δώσουν ή επικοινωνήστε με εμάς για να δοθεί ξανά την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Επίσης μπορείτε να το παραλάβετε οι ίδιοι από το κατάστημά της courier.

Αλλαγή – Επιστροφές Για Ελλάδα

 • Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραγγείλατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του  και να το αντικαταστήσετε με οποιοδήποτε άλλο προϊόν που σας αρέσει ή να ζητήσετε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας.
  ΑΛΛΑΓΕΣ

  Οι δωρεάν αλλαγές αναφέρονται πάντα για την πρώτη αλλαγή. Περισσότερες από μία έχουν χρέωση βάση των τιμών μας στην ΕΛΤΑ COURIER και επιβαρύνουν τον πελάτη. Μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουμε το ίδιο προϊόν σε διαφορετικό χρώμα ή να το αντικαταστήσουμε με οποιοδήποτε άλλο από την ιστοσελίδα μας χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Επιπλέον, σε περίπτωση που λάβατε ελαττωματικό ή λανθασμένο προϊόν μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε με το ίδιο ή το σωστό χωρίς καμία χρέωση.

  Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σωστή συσκευασία και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες κλπ. Επίσης θα πρέπει να συνοδεύονται απ’ όλα τα παραστατικά αποδείξεων.

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

  Μπορείτε να ζητήσετε να επιστραφεί το προϊόν που παραγγείλατε και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας. Στην περίπτωση αυτή μας δίνετε το IBAN του λογαριασμού τραπέζης σας και εντός 2-3 εργάσιμων ημερών γίνετε η επιστροφή των χρημάτων. Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή των χρημάτων σας είναι να επιστραφεί το προϊόν πίσω σε εμάς στην αρχική του άριστη κατάσταση.

  Τα προϊόντα που αποστέλλονται είναι ελεγμένα για πιθανά ελαττώματα ή ελλείψεις για την αποφυγή άσκοπων επιστροφών.

  Η Αλλαγή ή Επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το www.gift-me.gr, ακολουθώντας ένα από τα παρακάτω.

  1. Τηλεφωνικά στο 2310 524 323 ή μέσω e-mail: [email protected] ή συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας μας, https://bit.ly/2TSCvJM, που βρίσκεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μας δίνετε τον Αριθμό της Παραγγελίας σας και εξηγείτε τον λόγο για τον οποίον επιθυμείτε να γίνει αλλαγή ή επιστροφή.
  2. Δίνουμε εντολή στην εταιρία courier να παραλάβει το προϊόν από τον χώρο σας ή μπορείτε να το παραδώσετε εσείς στο πιο κοντινό σας κατάστημα. Μόλις επιστρέψει το προϊόν πίσω σε εμάς, στέλνουμε το νέο (εάν πρόκειται για αλλαγή) ή τα χρήματα σας (εάν πρόκειται για επιστροφή).

  Η αλλαγή ή η επιστροφή γίνετε με την ΕΛΤΑ Courier, που συνεργαζόμαστε , ‘όπως και αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της μεταφοράς.

Τρόποι πληρωμής Για Ελλάδα

 • Παραλαβή από το κατάστημά μας.
  Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το όνομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 17:00 από το κατάστημά μας στην Αγίας Τριάδος 17, Θεσσαλονίκη 546 40
 • Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη σας κάρτα, απολαμβάνοντας πλήρη ασφάλεια κατά την διάρκεια της συναλλαγής, καθώς στο Gift-Me.gr χρησιμοποιείται εξειδικευμένο σύστημα κρυπτογράφησης SSL σε συνεργασία με την τράπεζα Alphabank.Τρόποι πληρωμής
 • Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
  Μπορείτε να χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, απολαμβάνοντας πλήρη ασφάλεια κατά την διάρκεια της συναλλαγής, καθώς στο Gift-Me.gr χρησιμοποιείται εξειδικευμένο σύστημα κρυπτογράφησης SSL σε συνεργασία mε την τράπεζα Alphabank.
 • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
  Στο καταθετήριό σας (μέσω e-banking ή μέσω τραπεζικού καταστήματος) πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας ή τον κωδικό της παραγγελία σας. Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε μέσω e-mail από τους συνεργάτες του Gift-me.gr για τον τρόπο και το χρόνο παράδοσης.* Εάν έχετε λογαριασμό στην EuroBank μπορείτε να κάνετε τη μεταφορά στο Λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας λόγω συνεργασίας μας.

  Εθνική Τράπεζα : 25100399853

  IBAN: GR0501102510000025100399853

  Τράπεζα Πειραιώς: 5228-085549-609
  IBAN: GR8801722280005228085549609

  Alphabank : 70-000200-2027431
  IBAN: GR1401407000700002002027431

  ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

 • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής).
  Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες με μικρό βάρος ή όγκο οι οποίες δύναται να αποσταλούν με τη συνεργαζόμενη courier.Η παραγγελία εξοφλείται με την παράδοση της στο χώρο σας, με τη μέθοδο της αντικαταβολής,.Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,30 ευρώ. Για τις παραγγελίες οι οποίες ΔΕΝ δύναται να παραδοθούν μέσω courier, (πχ ογκώδη αντικείμενα όπως βαλίτσες κλπ) δεν ισχύει η πληρωμή μέσω αντικαταβολής και η αποστολή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρεία.

  Στην περίπτωση αυτή καλείστε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω ενός από τους παρακάτω τρόπους:

  Α) Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

  Β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

  * Από τη στιγμή που η παραγγελία παραδίδεται στο μεταφορέα ο χρόνος παράδοσης σχετίζεται με τον τρόπο αποστολής:

  – Εφόσον η αποστολή πραγματοποιηθεί μέσω courier η παράδοση γίνεται εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών.

  – Εφόσον η αποστολή πραγματοποιηθεί μέσω μεταφορικής εταιρείας η παράδοση γίνεται εντός λίγων εργάσιμων ημερών (συνήθως 1-4). Ο ακριβής χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το γεωγραφικό διαμέρισμα και την προσβασιμότητα της περιοχής του παραλήπτη.

  Από την εμπειρία μας. συνήθως εντός 1-4 ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, παραλαμβάνετε το προϊόν.

  Η παραγγελία σας όταν αποστέλλεται με courier θα παραλάβετε το προϊόν στην πόρτα σας με την προϋπόθεση ότι δεν πρόκειται για κάποια δυσπρόσιτη περιοχή. Για δυσπρόσιτες περιοχές θα το παραλάβετε στο πλησιέστερο δυνατό σημείο και πάντα κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης για τη δική σας εξυπηρέτηση. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε και με την ELTA courier με σκοπό να καλύψουμε και την πλέον απομακρυσμένη περιοχή.

  Η παραγγελία σας όταν αποστέλλεται με μεταφορική εταιρεία λόγω του όγκου προϊόντος, θα επικοινωνεί μαζί σας ο οδηγός της εταιρείας για να συνεννοηθείτε για την ώρα παραλαβής κάτω από τον χώρο σας. Το είδος παραδίδεται στο ισόγειο της κατοικίας του πελάτη χωρίς υποχρέωση μεταφοράς σε όροφο.

  Επικοινωνούμε ΠΑΝΤΑ μαζί σας τηλεφωνικά για διευκρινίσεις και για την ενημέρωση της παραγγελίας σας.

  Μόλις η παραγγελία παραδίδεται στον μεταφορέα, σας αποστέλλουμε sms με τον αριθμό δέματος & το τηλέφωνο της μεταφορικής ή courier.

  * Για τη δική σας εξυπηρέτηση και την άμεση παράδοση οι παραγγελίες σας ετοιμάζονται και προωθούνται άμεσα από τους συνεργάτες του Gift-me.gr προς αποστολή με την προϋπόθεση ότι υπάρχει απόθεμα στις αποθήκες μας.

  ** Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν υπό προϋποθέσεις & ενδέχεται να ποικίλουν ανά περιοχή. Εάν πρόκειται για απομακρυσμένη περιοχή και για μεγάλα σε όγκο δέματα το gift-me καλύπτει την πρώτη αποστολή και όχι τη μεταφόρτωση. Προσπαθούμε για όσες αποστολές είναι δυνατόν να γίνεται μια αποστολή (χωρίς μεταφόρτωση) ώστε να καλύψουμε εξολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών. Στην περίπτωση όμως που χρειαστεί μεταφόρτωση καλείστε να πληρώσετε εσείς τη δεύτερη μεταφορική.


Τρόποι Μεταφοράς – Έξοδα Αποστολής – Τρόποι Πληρωμής Για Κύπρο:

 • Αποστολές στην Κύπρο γίνονται κατόπιν επιλογής του πελάτη είτε:

-ακτοπλοϊκά (7-15 ημέρες παράδοσης) λόγω της αναχώρησης του πλοίου κάθε Τετάρτη από Πειραιά με άφιξη στην Κύπρο κάθε Τρίτη.

-αεροπορικά (3-5 ημέρες παράδοσης).

Πάντα υπάρχει η δυνατότητα Online ιχνηλάτησης (track & trace) εντοπισμού των αντικειμένων όπου και αν βρίσκονται.

 • Χρεώσεις Αποστολών για Κύπρο:

-Ακτοπλοϊκά Μεταφορικά: 11€ έως 2kg +6€ από 2,01-9kg*

-Αεροπορικά Μεταφορικά: 19€ έως 2kg +2.5€ ανά κιλό*

*Σε κάθε περίπτωση εάν υπάρχει αλλαγή χρέωσης-βάρους του δέματος ΠΑΝΤΑ επικοινωνούμε με τον πελάτη πριν την αποστολή.

 • Τρόποι Πληρωμής Για Αποστολές στη Κύπρο:
  1. 1. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη σας κάρτα, απολαμβάνοντας πλήρη ασφάλεια κατά την διάρκεια της συναλλαγής, καθώς στο Gift-Me.gr χρησιμοποιείται εξειδικευμένο σύστημα κρυπτογράφησης SSL σε συνεργασία με την τράπεζα Alphabank.

  1. 2. Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Μπορείτε να χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, απολαμβάνοντας πλήρη ασφάλεια κατά την διάρκεια της συναλλαγής, καθώς στο Gift-Me.gr χρησιμοποιείται εξειδικευμένο σύστημα κρυπτογράφησης SSL σε συνεργασία mε την τράπεζα Alphabank.


Ασφάλεια

 • Το Gift-me αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος www.gift-me.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους.
 • Εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων

  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 • Ελεγχόμενη πρόσβαση (Firewall)
  Η πρόσβαση στα συστήματα του www.gift-me.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.
 • Κρυπτογράφηση
  Το σύστημα του www.gift-me.gr αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα του www.gift-me.gr σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης. Σε όποιο σημείο της σελίδας εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.Το σύστημα του www.gift-me.gr αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα του www.gift-me.gr σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.
 • Απόρρητο συναλλαγών
  Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στο www.gift-me.gr είναι εμπιστευτικές και το www.gift-me.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
  – Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
  – Το www.gift-me.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
  – Στην περίπτωση που το www.gift-me.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
  – Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
  – Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.