ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€
ΧΟΝΔΡΙΚΗ: info@gift-me.gr | 2310 524 323

Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραγγείλατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του  και να το αντικαταστήσετε με οποιοδήποτε άλλο προϊόν που σας αρέσει ή να ζητήσετε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Οι δωρεάν αλλαγές αναφέρονται πάντα για την πρώτη αλλαγή. Περισσότερες από μία έχουν χρέωση βάση των τιμών μας στην ΕΛΤΑ COURIER και επιβαρύνουν τον πελάτη. Μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουμε το ίδιο προϊόν σε διαφορετικό χρώμα ή να το αντικαταστήσουμε με οποιοδήποτε άλλο από την ιστοσελίδα μας χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Επιπλέον, σε περίπτωση που λάβατε ελαττωματικό ή λανθασμένο προϊόν μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε με το ίδιο ή το σωστό χωρίς καμία χρέωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σωστή συσκευασία και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες κλπ. Επίσης θα πρέπει να συνοδεύονται απ’ όλα τα παραστατικά αποδείξεων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μπορείτε να ζητήσετε να επιστραφεί το προϊόν που παραγγείλατε και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας. Στην περίπτωση αυτή μας δίνετε το IBAN του λογαριασμού τραπέζης σας και εντός 2-3 εργάσιμων ημερών γίνετε η επιστροφή των χρημάτων. Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή των χρημάτων σας είναι να επιστραφεί το προϊόν πίσω σε εμάς στην αρχική του άριστη κατάσταση.

Τα προϊόντα που αποστέλλονται είναι ελεγμένα για πιθανά ελαττώματα ή ελλείψεις για την αποφυγή άσκοπων επιστροφών.

Η Αλλαγή ή Επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το www.gift-me.gr, ακολουθώντας ένα από τα παρακάτω.

  1. Τηλεφωνικά στο 2310 524 323 ή μέσω e-mail: info@gift-me.gr ή συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας μας, https://bit.ly/2TSCvJM, που βρίσκεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μας δίνετε τον Αριθμό της Παραγγελίας σας και εξηγείτε τον λόγο για τον οποίον επιθυμείτε να γίνει αλλαγή ή επιστροφή.
  2. Δίνουμε εντολή στην εταιρία courier να παραλάβει το προϊόν από τον χώρο σας ή μπορείτε να το παραδώσετε εσείς στο πιο κοντινό σας κατάστημα. Μόλις επιστρέψει το προϊόν πίσω σε εμάς, στέλνουμε το νέο (εάν πρόκειται για αλλαγή) ή τα χρήματα σας (εάν πρόκειται για επιστροφή).

Η αλλαγή ή η επιστροφή γίνετε με την ΕΛΤΑ Courier, που συνεργαζόμαστε.